Ste se že kdaj znašli, kako si želite shraniti videoposnetke Instagrama za deljenje ali ogled pozneje? Ne iščite več, ker imamo prav orodje, ki ga potrebujete.

Prenosnik videoposnetkov Instagrama je enostaven za uporabo in uporabniku prijazen, kar vam omogoča, da brez težav prenesete videoposnetke iz Instagrama.

Shranjevanje in deljenje vaših najljubših videoposnetkov Instagrama s prijatelji in somišljeniki še nikoli ni bilo lažje. Naše intuitivno orodje vam omogoča, da brez težav prenesete kateri koli videoposnetek iz Instagrama in jih neposredno shranite na svoj računalnik ali mobilno napravo.

Prenosnik videoposnetkov za Instagram je preprosto in uporabniku prijazno orodje, namenjeno prenosu videoposnetkov iz Instagrama.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Prenos videoposnetkov iz Instagrama brezplačno je preprost.

Da začnete, odprite Instagram na svojem telefonu in poiščite videoposnetek, ki ga želite prenesti. Ko ga najdete, tapnite na tri pike v zgornjem desnem kotu videoposnetka in izberite "Kopiraj povezavo."

Ko kopirate povezavo, obiščite našo spletno stran prek brskalnika in prilepite povezavo v določeno polje za vnos. Nato pritisnite gumb za prenos. Odprli se vam bo seznam vseh shranjenih videoposnetkov iz Instagrama. Preprosto izberite videoposnetek, ki ga želite prenesti, in kliknite na gumb "Prenesi".

Kako lahko prenesem videoposnetke na iPhoneu ali Androidu?

Če iščete enostaven način za prenos videoposnetkov iz Instagrama, imate srečo - to je izjemno preprosto.

Najprej odprite aplikacijo Instagram in poiščite videoposnetek, ki ga želite prenesti. To lahko storite tako, da greste na svoj profil (ali profil nekoga drugega) in tapnete na ikono z povečevalnim steklom na vrhu. Nato vnesite ime ali oznako videoposnetka v iskalno polje in tapnite "Iskanje".

Ko najdete želeni videoposnetek, nanj tapnite, da ga odprete. Nato povlecite navzgor od spodaj vašega zaslona, da dostopate do menija možnosti, kjer boste našli orodja za urejanje in deljenje. Tapnite na "Deljenje" v zgornjem levem kotu zaslona in nazadnje izberite "Kopiraj povezavo".

Zdaj ko imate vse pripravljeno, ste pripravljeni! Prilepite povezavo, ki ste jo pravkar kopirali, in tapnite gumb Prenesi. V nekaj sekundah se bo pojavila povezava za prenos, ki vam omogoča prenos videoposnetka, ki ga želite.

Kako prenesem videoposnetke iz Instagrama s pomočjo prenosa videoposnetkov?

Postopek prenosa smo naredili čim bolj preprost. Preprosto poiščite videoposnetek iz Instagrama, ki ga želite prenesti, kopirajte njegovo povezavo, jo prilepite in tapnite gumb za prenos. Nato boste lahko gledali videoposnetek iz Instagrama in ga delili, kot želite.

Ali lahko prenesem videoposnetke iz zasebnega računa na Instagramu?

Na kratko, ne. Prenos videoposnetkov iz zasebnih računov ni mogoč.

Ali je zakonito prenašati videoposnetke iz Instagrama?

Za osebno uporabo je običajno dovoljeno prenašati videoposnetke iz Instagrama. Vendar pa bodite pozorni na avtorske pravice in pravice uporabe, še posebej pri ponovnem objavljanju ali uporabi v drugih oblikah. not our tool.

Koliko videoposnetkov iz Instagrama lahko prenesem?

Z našim prenašalnikom videoposnetkov lahko prenesete neomejeno število videoposnetkov. Preprosto izberite videoposnetek, ki vas zanima, tapnite na tri pike v zgornjem desnem kotu, da kopirate njegov URL, in ga nato prilepite v Prenašalnik videoposnetkov. Ni omejitev, koliko videoposnetkov lahko shranite, zato lahko prenesete po svojem okusu.
Zakaj bi nekdo želel prenesti videoposnetke iz Instagrama?
Ljudje prenašajo videoposnetke iz Instagrama, da shranijo vsebine, ki so koristne, navdihujoče ali preprosto prijetne. Pogosto prenašajo svoje lastne objave iz preteklih let, še posebej vsebine, do katere ni več dostopa na nobeni od njihovih naprav.